down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Villa Excellent

show
Villa Excellent

Osnovne informacije

 • Adresa:
  Ul. Andrije Mohorovičića 5, 10410, Velika Gorica, Croatia
  Kategorije:
  4
 • Telefon:
  +385 98 238 004
  Fax
  -
 • Sobe:
  3 sobe, 7 kreveta
  Plaćanje:
  -
 • Web stranica:
  -
  E-mail:
 • Udaljenost od zračne luke:
  6km
  Dodatno:
  -

Cjenik

-

Opširnije

Smještena u Velikoj Gorici, ova prekrasna vila u mirnoj četvrti udaljena je samo nekoliko minuta od samog centra Velike Gorice. Kuća posjeduje besplatan WiFi i besplatno parkirno mjesto. Prostranost i osvijetljenost čine ju savršenom za male i veće obitelji. Villa Excellent proteže se na 3 kara. U prizemlju kuće možete naći kuhinju otvorenog koncepta koja sadrži perilicu suđa, mikrovalu, aparat za kavu i sve ostalo što Vam treba. Također, uključuje i prostran dnevni boravak sa velikom sjedećom garniturom i sofama gdje možete uživati u kaminu, gledati svoju omiljenu seriju na velikoj plazmi ili jednostavno slušati radio. Prizemlje također nudi i kupaonicu. Posebnost prizemlju daje zimska terasa, prostorija koja uključuje i stol za poker i kartanje.


Prvi kat rezerviran je za spavanje. Tu su 3 sobe s bračnim krevetom od kojih jedna ima i balkon dok jedna sadrži i krevet za jednu osobu. Uz to postoji i jedna jednokrevetna soba. U moderno uređenim sobama možete naći ormare sa lampama i senzorski prekidači za svjetlo koje možete ugasiti i iz kreveta pomoću malog upravljača. Na katu se nalaze 2 kupaonice, jedna sa tušem a druga, glavna s kadom, 2 zasebna umivaonika, sušilom za kosu i potrepštinama za osobnu higijenu.
Drugi kat je namijenjen opuštanju i zabavi te je savršen za provođenje vremena s obitelji ili prijateljima. Tamo se možete okušati u stolnom nogometu, pikadu ili pak vježbati na spravama. Također kat nudi i veliki trosjed na razvlačenje, plazma TV i kupaonicu s tušem. Okućnica sadrži veliki vrt, terasu i roštilj.


Villa Excellent samo je 6 kilometara udaljena od zagrebačkog aerodroma Zagreb-Pleso i 16 kilometara od centra Zagreba, glavnog grada Republike Hrvatske. U susjedstvu, 50 metara od kuće možete pronaći maleni dućan a da biste došli do velikog dućana morat ćete prošetati 400 metara.

Close