down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

VGFEST - stiže najkreativniji vikend u godini!

show
VGFEST - stiže najkreativniji vikend u godini!

2-4.lipnja Park dr. Franje Tuđmana

VGFEST - FESTIVAL URBANE KULTURE I KREATIVNOG NEREDA

(U suradnji s Gradom Velika Gorica, Gradskom knjižnicom Velika Gorica, sportskim udrugama, Goričkim klubom mladih, Plesnim klubom Megablast, Udrugom Traumatic Arts)

Bliži nam se jubilarno, 10., izadnje VG FESTa, festivala urbane kulture i kreativnog nereda koji će u Parku dr. Franje Tuđmana, od 2. do 4.lipnja okupiti sve one željne dobre zabave, plesa, zanimljivih radionica i igara za djecu i odrasle, dobrih predstava, koncerata i glazbe!

Posjetitelji će moći uživati u raznim kreativnim, sportskim, plesnim i ekološkim radionicama, radionicama zmajarenja ili oslikavanja lica, naučiti ponešto o ekologiji i recikliranju, kupiti knjige po povoljnim cijenama u sklopu akcije „Euro plati knjigu uhvati“ a vrhunac ovog festivala zasigurno će biti veliki koncert grupe ZABRANJENO PUŠENJE koji nas očekuje u subotu 3.lipnja u 20.30h. Od 19 sati ne propustite i nastup goričke grupe REFORMATORI koja će nas uvesti u nezaboravnu rock večer!

Festival vještina za život

U subotu 3.6. na prostoru parka održat će se i drugi po redu Festival vještina za život koji će okupit niz organizacija i institucija koje provode programe izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja usmjerene razvijanju vještina za život te samostalnosti kod djece i mladih. Djeca i mladi – kao i svi drugi posjetitelji, moći će sudjelovati u preko 30 radionica, predavanja i aktivnosti koje je pripremilo 15 partnerskih organizacija i institucija, a tijekom cijele subote.

Festival vještina centralna je aktivnost kampanje Vještine za život – Putokaz za bolji svijet, koju su 2022. godine pokrenuli Savez izviđača Hrvatske, Ravnateljstvo civilne zaštite, Hrvatski Crveni križ, Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska zajednica tehničke kulture. Manifestacija se održavaju u suorganizaciji i s pokroviteljstvom Grada Velika Gorica i Turističke zajednice grada Velika Gorica.

Više o programu Festivala možete pronaći na www.vjestinezazivot.hr

 

Close