down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Počinju prijave za 110. Turopoljski fašnik!

show
Počinju prijave za 110. Turopoljski fašnik!

Iza nas su sjajne božićne i novogodišnje proslave, ali vrijeme je da naš grad ispunimo plesom, šalom, bukom, maskama i velikom zabavom! Bliži se vrijeme karnevala i fašničkih ludorija, a pred vratima je 110. turopoljski fašnik koji će i ove godine ugostiti brojne maškare i fašničke skupine iz cijele Hrvatske.

Gradom će prodefilirati velika fašnička povorka i to u subotu 2. ožujka od 14 sati od Školske ulice, preko Zagrebačke do Parka dr. Franje Tuđmana. Dan kasnije u nedjelju 3.3. Mali fašnik ponovo u grad donosi smijeh te maskirano druženje učenika i polaznika velikogoričkih škola i dječjih vrtića.

Pravila su vrlo jednostavna. Popunite prijavnicu te je pošaljite na e- mail tzvg@tzvg.hr ili faxom na broj 01 3458 462 (ili ispunite online verziju koju možete pronaći niže u tekstu) i odmah možete početi s izradom kostima i fašničkih alegorijskih kola. I ove godine čekaju vas bogate nagrade, ali što je još važnije – odlična zabava.

Pregršt zabavnih sadržaja, odlična atmosfera, ugodno druženje te Veliki i Mali fašnik na kojima će se predstaviti brojne domaće i strane maskirane grupe, recept su za još jedan nezaboravan provod. Stoga pripremite svoje najkreativnije maske i pridružite nam se u najluđem razdoblju u godini! I ne zaboravite prijaviti svoje fašničke skupine - Turistička zajednica Velike Gorice traži upravo vas!

Prošle godine bilo nam je ludo i nezaboravno u što se možete uvjeriti i u našoj fotogaleriji:

Close