U ponedjeljak počinje Gastro tjedan po goričkim restoranima, a mi smo zavirili u kuhinje naših ugostitelja.
Gastro Turopolja ove godine nudi vrhunske specijalitete domaće i inozemne kuhinje kao i slastice i fina vina po našim restoranima, a cijene se kreću već od 35 ili pak 60 kuna, dok ćete za bogatiji meni izdvojiti oko 100 do 180 kuna. U Gastro tjedan uključio se devet restorana: Bistro Babriga, Ugostiteljski obrt Grof, Izletište Ključić Brdo, Bistro Kaktus, Restoran Modena, Restoran Mon Ami, Restoran Papamo, Pivnica Turopolje i Bistro pizzeria Ziher, a svatko od njih pripremio je ono po čemu su posebni i poznati.
Bistro Babriga nudi čak tri menija koji obuhvaćaju fine juhe, odrezak ili kremasti rižoto kao i desert na kraju svakog slijeda. U Grofu vas čekaju dva menija- od juhe do deserta, na Ključiću možete pojesti i domaće zapečene štrukle, a u Kaktusu pizze i quesadille. U Modeni vas čekaju mozarella štapići i burgeri, u Mon Amiju uz već provjerenu ribu nude i lungić te fina vina, Papamo priprema knedle od šljiva, Tomahawk od turopoljske svinje ili juhu od cikle, Pivica Turopolje svježe vrganje i medaljone od odležane junetine, a u Ziheru su ziher taquitosi i palačinke.
Kompletan meni i cijene pogledajte u nastavku:
Gastro tjedan u sklopu 19. Gastra Turopolja traje od 5. do 11. listopada!
Čekamo vas i dobar tek!