down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Počele su prijave za natjecanje u pripremi najbolje turopoljske kotlovine!

show
Počele su prijave za natjecanje u pripremi najbolje turopoljske kotlovine!

Službeno je počelo odbrojavanje do najveće gastronomske manifestacije u našem gradu - Gastro Turopolja. Ovo 18. izdanje ove manifestacije održat će se u nedjelju, 13. listopada 2019. te će i ove godine okupiti brojne goričke gastro majstore i goste iz cijele Hrvatske koji će građanima predstaviti i ponuditi najbolje od svojih specijaliteta.

Osim ugostitelja priliku da "zamaste prste" i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri te oni željni dobrog druženja i fine hrane. Organizatori ovim putem pozivaju sve udruge i organizacije da se i ove godine prijave na natjecanje u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine. Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri, a sve što trebate, za početak, je popuniti prijavnicu u nastavku i poslati je na našu adresu.

Mi ćemo vam osigurati radni stol s klupom, donaciju za kupnju začina i povrća, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, potrebnu dokumentaciju za inspekciju kao i deset bonova za konzumaciju za članove ekipe.

Prijave su do 4.listopada 2019. na e-mail: tzvg@tzvg.hr ili putem faksa na broj: 01 3458 462. Glavni i odgovorni kuhari su Turistička zajednica i Udruženje obrtnika Velike Gorice, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 01 6221 666.

Priprema, pozor - Gastro!

Foto: Josip Škof

Close