down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Otvoren Garden Hill

show
Otvoren Garden Hill

Velika Gorica dobila je još jedan hotel čime je dosegnuta brojka od 600 ležajeva kojima grad trenutno raspolaže. Riječ je o luksuznom Garden Hillu smještenom u Rakarskoj ulici 1A u vlasništvu Stjepana Vrbana, a kojeg su svečano otvorili ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac i gorički gradonačelnik Dražen Barišić. Upravo je ova investicija 30 posto sufinancirana iz EU fondova, a do sad je u objekt uloženo 30 milijuna kuna.

– Zadovoljan sam i jako sretan. Velika Gorica je perspektivno mjesto za razvoj turizma, a s obzirom na to da cijeli svoj život živim ovdje odlučio sam se na gradnju hotela – ispričao je vlasnik Stjepan Vrban, inače hotelijer i ugostitelj s 20-godišnjim iskustvom.

Hotel se sastoji od 39 soba i šest apartmana, prostranog Wellnessa, kozmetičkog te frizerskog salona, kao i dvije dvorane za sastanke – konferencije i manje seminare. Tu je i  vrhunski a lá carte restoran baziran na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja i raznih drugih domjenaka, evenata i svečanosti. Welness oaza koja se prostire na 400 četvornih metara sadrži SPA zonu i frizerski salon, a dostupna je i finska sauna, hidromasažna kada kao i razne vrste masaža.

Close