down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

NA SVJEŽEM ZRAKU! Opustite se u prirodi, isprobajte jahanje

show
NA SVJEŽEM ZRAKU! Opustite se u prirodi, isprobajte jahanje

Iako nam je jesen spustila temperature, boravak u prirodi i dalje je najbolji lijek za tijelo i duh. Bilo da vozite bicikl ili pješačite, svaka fizička aktivnost pomoći će vam da budete zdraviji, odmorniji i puni energije. Razmišljate kako i gdje provesti vrijeme, s djecom, u prirodi? Doživjeti sinergiju s prirodom? Mi nudimo nekoliko lokacija na kojima možete, uz boravak u prirodi, isprobati i jahanje,  doživjeti eleganciju i ponos kakvi su samo konjima svojstveni.

Ranch Kurilovec

Ako volite konje i želite uživati u prirodi, bilo da ste rekreativac, iskusni jahač ili vam je to prvi susret s konjima posjetite Ranch Kurilovec. Program uključuje individualne sate jahanja, terensko jahanje i školicu za djecu stariju od 10 godina.

Jahanje je namjenjeno za sve dobne granice, od najmlađe dobi do duboke starosti. Osim zabave, poboljšava kondiciju, jača mišiće i pomaže u trošenju kalorija. Dokazano je da jahanje ima antidepresivni i umirujući  učinak te jača vezu čovjeka s prirodom.

Cijena škole jahanja je 100 kn za školski sat (45 minuta). Sve informacije na www.ranchkurilovec.hr

Osim škole jahanja Runch Kurilovec ima u ponudi i ležerna vjenčanja na otvorenom, proslave rođendana, raznih prigodnih proslava, Team buildinga, domjenaka i prezentacija, a sve to u okruženju konja i predivne prirode.

KONTAKT:

Adresa: Zelena Aleja 6, Velika Gorica

Mob: +385 91 548 9610

Email: tstepanic@gmail.com

Web: www.ranchkurilovec.com

KK Agramer 

Konjički klub  Agramer  je jedini  punopravni član  Hrvatskog konjičkog saveza  na području Grada Velike Gorice  koji  godinama sudjeluje u  natjecanju u preponskom i dresurnom jahanju. Smješten je u Čičkoj Poljani, desetak minuta od Velike Gorice.

U sklopu kluba moguće je  upisati početnu školu jahanja, te dresurno i preponsko jahanje. Za sve one koji ne jašu, a htjeli bi se družiti s konjima klub ima u ponudi upoznavanje, druženje i šetnju na konjima za sve uzraste.

Za sve one koji su savladali osnove jahanja klub nudi treninge preponskog i dresurnog jahanja, te mogućnost terenskog jahanja u pratnji jahača kao i trening  za daljinsko jahanje.

Adresa: Poljana Čička 76H, 

Tel: +385 91 911 2418

Web: www.kkagramer.com

Western Ranch Cowboy

Mob: +385 99 490 49 00
Tel: +385 1 3818 124
E-mail: info@cowboy.com.hr
Adresa: Grbec 9, 10412
Markuševec Turopoljski

Ako se želite provesti kočijom u stilu turopoljskih plemenitaša ili upotpuniti svadbeni doživljaj najmom tradicijske zaprege Turopolja, obratite se:

Privatni uzgoj hrvatskog Posavca

Obitelj Dianežević

Adresa: Nikole Tesle 98, Velika Gorica
Tel: 6252-541
Mob: 091/6252-541

Close