down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

MODERN & LUXURY APARTMENT

show
MODERN & LUXURY APARTMENT

Osnovne informacije

 • Adresa:
  Kategorije:
  0
 • Telefon:
  +385 91 3965485, +385 91 2013073
  Fax
 • Sobe:
  Plaćanje:
 • Web stranica:
  E-mail:
 • Udaljenost od zračne luke:
  4 kilometra
  Dodatno:

Cjenik

Opširnije

Objekt MODERN & LUXURY APARTMENT 4* Zagreb Airport nalazi se u centru Velike Gorice, u zgradi na prvom katu s dizalom.

Smješten je od Zračne luke Franjo Tuđman - Zagreb 4km, a od glavnog grada Hrvatske, Zagreba 16 km.

Apartman, moderno renoviran 2021., uključuje spavaću sobu s toaletnim stolićem, noćnim ormarićima s noćnim svjetiljkama i TV-om od 50". Dnevni boravak s kutnom garniturom koja služi kao i pomoćni ležaj za 1 do 2 osobe, sa smart TV od 50", opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, hladnjakom, pećnicom, pločom za kuhanje i toster/grill. Perilica i sušilica rublja su u spremištu. Kupaonica je opremljena s WC-om, tuš kabinom sa masažnim mlaznicama i svijetlom, umivaonikom i ormarićem s dvije ladice, ogledalom s ambijentalnim svijetlom i sistemom protiv magljenja. Lođa se može odvojiti od prostora kliznim staklenim vratima.

Na zahtjev gosta, a s malim djetetom posjedujemo dječji krevetić s opremom i podnu hranilicu za dijete.

U hodniku je smješten veliki ormar sa sefom i kutijom za prvu pomoć. Apartman nudi klimatizirani smješta i besplatni WiFi.

Stropna svjetna pale se i gase daljinskim upravljačem a i prekidačima na zidu.

Close