down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Mala kuća PALMA

show
Mala kuća PALMA

Osnovne informacije

 • Adresa:
  Kategorije:
  3
 • Telefon:
  +385953757847
  Fax
 • Sobe:
  2/1, 1/2
  Plaćanje:
 • Web stranica:
  E-mail:
 • Udaljenost od zračne luke:
  Dodatno:

Cjenik

Opširnije

Mala kuća Palma - Little house Palma smjestila se u mjestu Šiljakovina na Vukomeričkim Goricama, 30 km od centra Zagreba. Okružena je zelenilom s prekrasnim pogledom na šumu. Mjesto gdje ćete zaboraviti da stres postoji! Kapacitet kuće je 4 osobe.  Kućica je površine 70tak m2 na ukupno tri etaže. U potpunosti je opremljena i funkcionalna za cjelogodišnji odmor! 

Na prvoj etaži se nalaze u potpunosti opremljena kuhinja, s kompletnim priborom za pripremu i konzumaciju jela i pića, frižider, perilica suđa, električna ploča za pripremu hrane, napa, pećnica, s blagovaonicom i kupaonica s walk in tušem 120x90cm. Na drugoj etaži se nalazi mali wc, dnevni boravak s ostakljenim kaminom na drva i staklenom stijenom s pogledom na prekrasnu prirodu koja okružuje ovu malu kućicu, TV 43’’, klima uređaj, te soba s krevetom 140x200 cm. Na zadnjoj etaži se nalazi predsoblje s pogledom na šumu i dvije spavaće sobe od kojih je jedna s dva odvojena ležaja 100x200 cm i jedna s ležajem 140x200 cm.

Parcela se prostire na 1.500m2, a samim time vanjski prostor može primiti do 20 osoba. Parcela je u potpunosti ograđena tako da bezbrižno na odmor možete povesti i kućne ljubimce. Ispred kuće je veliki roštilj, a kako bi se rashladili u ljetnim mjesecima, na parceli se smjestio i pravokutni bazen veličine 8x4m. Ispred kuće, a unutar ograde mogu se parkirati tri automobila.

Close