down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

LET 3 i Ivana Kindl stižu na ovogodišnji VGFEST!

show
LET 3 i Ivana Kindl stižu na ovogodišnji VGFEST!

Bliži nam se još jedan VG FEST, festival urbane kulture i kreativnog nereda u organizaciji Turističke zajednice Velike Gorice, a koji će se održati od 3. do 5. lipnja u Parku dr. Franje Tuđmana. Dani su to rezervirani za druženje na otvorenom, za sport i rekreaciju, za igru, druženje i učenje, za velike i male. I ovoga puta posjetitelji će moći odabrati među brojnim aktivnostima i radionicama.

Festival će u petak 3.6. od 17.30h otvoriti jedinstvena predstava za djecu "Kišni razdraganci" u izvedbi Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića (Mrle) koji su spremni za vrištanje, skakanje, pjevanje i plesanje zajedno s vama. Kišni razdraganci stvaraju nove, zarazne hitove koje će i djeca roditelji dugo nakon koncerta pjevušiti, a nije isključeno da mogu poželjeti i novu dozu kišne razdraganosti.

Te večeri očekuje vas i veliki koncert naše sugrađanke i mentorice u showu "Zvijezde pjevaju" Ivane Kindl, koja će ovim koncertom proslaviti 20 godina karijere. Na Hrvatskoj glazbenoj sceni pojavila se 2002. godine uspješnim R'N'B albumom "Trenutak istine" i već prvim singlovima ("Od svih si bolji", "Ja neću biti kao druge") osvojila je prva mjesta na top ljestvicama radijskih i televizijskih postaja. Od samih početaka nametnula se vrlo prepoznatljivim vokalnim interpretacijama te modernom produkcijom koja je bila preokret na hrvatskoj klupskoj sceni.

I u subotu 4.6. neće nedostajati uzbuđenja i zabave jer vas kroz cijeli dan očekuju brojne plesne, sportske, kreativne i ekološke radionice „Ne VG tiraj Eko reagiraj!“. Program "ŽIVIMO ZDRAVO I AKTIVNO" trajat će od 10 do 13 sati i cijelo jutro moći ćete se okušati u brojnim sportskim radionicama poput: 

VJEŽBANJE U WORKOUT PARKU / YOGA / PARKOUR  DJEČJI POLIGON ZA VJEŽBANJE: ABECEDA KRETANJA, ŠAŠAVA KLOKANSKA OLIMPIJADA, VESELA KREATIVA I KLOKAN SPORTIVA / PROMOCIJA UDRUGE AKTIVNOG TURIZMA - AVANTUROPOLJE

Subota je i Eko dan našeg VG Festa: očekuju vas edukativne radionice o zaštiti okoliša, prirodne kozmetike, reciklaže, izrade terarija i mnoštvo zanimljivog sadržaja. Tu su i brojne druge radionice od 16 sati poput radionica zmajarenja, likovnih radionica, oslikavanja kanom, oslikavanje lica, društvene igre, MINISTARSTVO MAGIJE – izrada čarobnih štapića, RADIONICE KLUBA MLADIH - izrada vijača za preskakanje od plastičnih vrećica, oslikavanje platnenih većica, ''Ostavi svoj trag ''... Od 16.30h ne propustite radionice TRAUMATIC ARTSa (PLES NA SVILI, HULA HOOP, POI, FOTO KUTAK), Pepeljuginu štafetu, interaktivnu eko točku SIRENE DANAŠNJICE te predstavu "KRIJESNICE" od 19 sati.

U 17 sati uživajte u predstavi "Uzbuna u plastičnom carstvu", a vrhunac drugog dana festivala zasigurno će biti nastup grupe LET 3 od 20.30h koja priprema pravi glazbeno-scenski spektakl.

Nedjelja 5.6. od 10 do 22 sata bit će rezervirana za GOOD VIBRATIONS - Festival plesa u organizaciji Plesnog kluba Megablast. Očekuju vas nastupi brojnih grupa u raznim plesnim stilovima: HIP HOP, break dance, suvremeni ples... A ujutro od 10 do 12 sati ne propustite i likovne radionice, tečaj njihanja na jedrima, ples na svili i ringu u izvedbi TRAUMATIC ARTS.

Tijekom oba dana vikenda ne propustite i akciju Gradske knjižnice „Sve za 5“, prodaju knjiga, suvenira, prirodne kozmetike, terarija... Zapratite Facebook stranicu i prvi saznajte detaljan program, a kako nam je bilo prošle godine pogledajte u fotogaleriji:

Close