down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Kuća za odmor Trumbetaš

show
Kuća za odmor Trumbetaš

Osnovne informacije

 • Adresa:
  Kategorije:
  0
 • Telefon:
  +385 98 1778 376
  Fax
  -
 • Sobe:
  2/3, 1/2
  Plaćanje:
  -
 • Web stranica:
  imanje-trumbetas.com/
  E-mail:
 • Udaljenost od zračne luke:
  -
  Dodatno:
  -

Cjenik

-

Opširnije

Odmaknuti se od posla i grada danas je želja mnogih, otići u prirodu i boraviti na svježem zraku danas neki smatraju luksuzom ali ne i kod nas. Naša kuća za odmor okružena je šumom i potocima, brojnim životinjama i prekrasnim svježim zrakom. Na raspolaganju samo za Vas nalazi se površini oko 1000m2 zelenima i kuća od 200m2.

Kuća je idealna ako želite pobjeći od stresa,maknuti se od gradske vreve, užurbanosti, te svakodnevnih iscrpljujućih obveza. Smještena je na mirnoj lokaciji, te je pogodna za sve kojima je potreban odmor, opuštanje i punjenje baterija za nadolazeći tjedan. Nudimo vam mir, relaksaciju i različite sadržaje po vašoj želji. Okruženi smo brojnim kapelicama, selima i šumama koje možete posjetiti u bilo koje godišnje doba, te posvjedočiti rapsodiji boja, mirisa i pjevu ptica koje nam priroda pruža.Na raspolaganju Vam stoje četiri spavaće sobe s 10 ležajeva + 4 ležaja na trosjedima, dnevni boravak s kuhinjom, dvije kupaonice sa tuševima. U sklopu kuće je i velika trasa na kojoj su pečenjara, roštilj, ražanj, peka i kotlić za spremanje raznih delicija.

Close