down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Kuća za odmor Cvetković brdo

show
Kuća za odmor Cvetković brdo

Osnovne informacije

 • Adresa:
  Kategorije:
  3
 • Telefon:
  +385 91 541 5343
  Fax
 • Sobe:
  Plaćanje:
 • Web stranica:
  E-mail:
 • Udaljenost od zračne luke:
  Dodatno:

Cjenik

Opširnije

Tradicionalna kuća za odmor Cvetković brdo nalazi se u Vukomeričkim goricama, mjesto Cvetković brdo, 20-tak min vožnje od Velike Gorice i zračne luke ,40-tak min od Zagreba. Sa imanja se pruža prekrasan pogled na šumovite brežuljke i daljnju okolicu.

Kuća za odmor Cvetković brdo idealna je  za  obitelji s djecom, boravak parova.Kuća je klimatizirana s Wifi , a sastoji se od  jedne  spavaće sobe s dva kreveta (bračni, jednokrevetni), kuhinja sa kompletnim suđem za pripremu i konzumiranje hrane. Dnevni boravak sa dvosjedom na razvlačenje, dnevnim krevetom i kutnom garniturom na razvlačenje prostori su povezani hodnikom, na ulazu u kuću se nalazi zatvorena veranda u sklopu koje se nalazi  wc sa tušom koja se u ljetnim mjesecima može otvoriti.U podrumu mala konoba za druženje.


Kuća je smještena na ograđenoj okućnici na kojoj se nalazi natkrivena sjenica s pečenjarom, roštilj, peka, ražanj, kotlić i velikim drvenim stolom iza koje se nalazi bazen s vanjskim solarnim tušem, ležaljkama, uz sjenicu ljuljačka za djecu.

Posjetitelji Kuće za odmor Cvetković brdo moći će istraživati krajolike, uživati u ugodnim šetnjama ili vožnji biciklističkim stazama kroz šumu, prekrasnom zalasku sunca u  stolnom tenisu, odbojci, badminton…

Close