down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Kuća za odmor B'Ella

show
Kuća za odmor B'Ella

Osnovne informacije

 • Adresa:
  Gudci-Jankofka ul. 76-78, 10253, Gudci, Croatia
  Kategorije:
  3
 • Telefon:
  091/ 6678 428
  Fax
  Nema informacija
 • Sobe:
  Nema informacija
  Plaćanje:
  Nema informacija
 • Web stranica:
  -
  E-mail:
 • Udaljenost od zračne luke:
  11km
  Dodatno:
  Besplatan parking

Cjenik

Nema informacija

Opširnije

Na idiličnim brežuljcima Vukomeričkih gorica, u vikend naselju Jankovka, samo 20 minuta vožnje od Zagreba ili Velike gorice, nalazi se kuća za odmor B'Ella. Na raspolaganju vam stoji kuća s okućnicom i voćnjakom na 2500m2.

Kuća se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi dnevni boravak s kaminom, kupaona te velika terasa, dok se u potkrovlju nalaze dvije spavaće sobe također s velikom terasom.

U kući ugodno može boraviti 5 ljudi. Na zahtjev je moguće dodati 2 dodatna ležaja.

U suterenu se nalazi potpuno novo opremljena kuhinja s prostorom za objed pod prirodnih hladom vinove loze. Uz kuhinju se nalazi i zidani vanjski roštilj, a na raspolaganju stoje i pomični roštilji kao i pribor za kotlovinu.

Okolna šuma  prepuna je  gljiva i kestena kao i mnogobrojnim šumskim stazama kojima se može biciklirati ili samo šetati. Kuća za odmor B'Ella mjesto je ugodnog druženja, roštiljada ali i romantičnih vikenda.

Close