down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

KRIV JE! Suđenjem Fašniku završio 112. Turopoljski Fašnik

show
KRIV JE! Suđenjem Fašniku završio 112. Turopoljski Fašnik

"Kriv je! Za sve neopisive i neoprostive bedastoće, za Covid, Sars i druge bolesnoće. Za potres i pretres, za beskonačna opijana I besramna orgijanja, za sve zavedene, privedene i u nepoznato odvedene, za uludo potrošeno vrijeme, izgubljene živce, rasprčkane novce, za ljude pretvorene u ovce!"

Dio je to optužnice protiv Princa Fašnika kojeg smo osudili na galge na zatvaranju 112. Turopoljskog Fašnika. Kako to biva u životu i politici, osudili su ga oni koji su ga i birali, a kako je sve izgledalo, pogledajte ovdje:

Drugačiji nego do sad Turopoljski je Fašnik organiziran online pod sloganom „Otkrij svoje drugo ja“, a publika je na društvenim mrežama mogla uživati u kreativnim filmovima vesele fašničke ekipe; Pajceka, Luka, Žira, Princa i Princeze. Filmovi su i dalje dostupni na FB stranici Turopoljski Fašnik.

Inače, do 20.veljače traje nagradna igra za najbolje maskirane klince i klinceze u dječjim vrtićima. Prijaviti se možete fotografijama ili video uratkom putem Facebooka, a prvih pet s najvećim brojem lajkova osvaja nagrade. Za više informacija kliknite OVDJE.

Close