down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Ključevi su v žepu!

show
Ključevi su v žepu!

U Turopolju je proglašena Slobodna Fašnička Republika. Princ Fašnik preuzeo je ključeve Grada koje mu je nevoljko predao zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar, a maškare su veselo nazdravljale uz krafne i sok. Oko Muzeja Turopolja okupilo se i ove godine 50-tak klinaca koji su spretno pretrčali Turopoljsku fašničku trku u kojoj su ovoga puta tražili skrivene krafne.

U tome im je pomogao i dobro ih zagrijao Robert Roko Baković, pobjednik showa "Život na vagi" koji je poručio kako je zdrav duh u zdravom tijelu, a krafne savjetovao jesti umjereno i u dobroj prigodi. Najsretnije bile su Lorena Medarić, Tara Menalo i Mia Breljak koje su prve otkrile skrivene krafne, te su spretno pozirale pred našim kamerama.

Sretne ruke i ove su godine bili članovi Judo kluba osoba s invaliditetom "Fuji" kojima je uručen poklon paket opreme, a primila ga je predsjednica kluba Marina Drašković

"U Turopolju je započelo vrijeme karnevala i nadamo se da će građani u velikom broju pohoditi, što sadržaje po našim ugostiteljskim objektima, a što vrhunac fašničkih događanja koje pripremamo za vikend 22. i 23. veljače", najavila je direktorica Turističke zajednice, Milada Mesarić.

U subotu 22.2. gradom će proći velika Fašnička povorka, a dan kasnije je Mali fašnik.

Prijave još uvijek traju i to jednim klikom----> 

 

 

Close