down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Klet Šaban

show
Klet Šaban

Osnovne informacije

 • Adresa:
  Kategorije:
  4
 • Telefon:
  +38598824044
  Fax
  -
 • Sobe:
  1/2
  Plaćanje:
  -
 • Web stranica:
  -
  E-mail:
 • Udaljenost od zračne luke:
  -
  Dodatno:
  -

Cjenik

-

Opširnije

Kuća za odmor klet Šaban nalazi se u Vukomeričkim goricama, mjesto Šiljakovina, 10 min vožnje od Velike Gorice. Nalazi se van naseljenog mjesta na brežuljku s kojeg se pruža prekrasan pogled na šumovite brežuljke i daljnju okolicu.

Kuća za odmor klet Šaban je idealna za dnevni boravak parova, obitelji sa djecom i manje fešte. U potkrovlju se nalaze dvije spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa kaučem na razvlačenje. U prizemlju je kuhinja sa kompletnim suđem za pripremu i konzumiranje hrane. Dnevni boravak sa dvosjedom na razvlačenje, wc sa kupaonicom i blagavaona.
U vanjskom dijelu natkrivena je terasa sa roštiljem i velikim drvenim stolom, a u produžetku terasa sa jacuzzijem, solarnim tušem, ležaljkama i suncobranom.

Close