down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

GASTRO TUROPOLJA Evo što vas čeka na Turopoljskom nedjeljnom ručku

show
GASTRO TUROPOLJA Evo što vas čeka na Turopoljskom nedjeljnom ručku

Gastro tjedan u Velikoj Gorici traje od 7. do 13. listopada kojeg prati i Festival craft piva, a vrhunac je u nedjelju, 13. listopada kada će s početkom u 12:30 sati na platou oko Muzeja Turopolja započeti Nedjeljni turopoljski ručak na kojem će svoje specijalitete predstaviti ugostitelji, udruge i učenici velikogoričkih srednjih škola.

U sklopu ovogodišnjeg Gastra, u organizaciji Turističke zajednice i Udruženja obrtnika Velike Gorice održava se i 1. Gospodarski sajam, Dani meda Grada Velike Gorice, Natjecanje u pripremanju najbolje turopoljske kotlovine, svoje će specijalitete predstaviti i velikogoričke udruge, a projektom „Jela naših baka“ predstavljaju se i učenici velikogoričke Srednje strukovne škole.

7. - 13.10. Gastro tjedan u velikogoričkim restoranima
Uživajte u najboljoj ponudi velikogoričkih i turopoljskih restorana i ugostiteljskih objekata. Iznenadite svoje nepce novim okusima po promotivnim cijenama i postanite dio velikogoričke Gastro priče.

12.10. Craftyard 2019. – 2. velikogorički festival craft piva
od 16.00 sati Caffe bar „2Chelo'S“, Ulica kneza Branimira 2

13.10. NEDJELJNI TUROPOLJSKI RUČAK 
od 12.30 sati, kod Muzeja Turopolja

Na Nedjeljnom turopoljskom ručku uvijek se traži tanjur više, a ove smo godine ponudu upotpunili i dodatnim kuponima za hranu. Tako ćete odvojiti 30 kuna za hranu kod ugostitelja, 25 za onu koju pripremaju udruge, te 5 kuna za slasticu. Za nezaboravnu gastro ponudu zaduženi su domaći i gostujući ugostitelji, a svoje će specijalitete predstaviti i goričke udruge kao i učenici Srednje strukovne škole koji stižu s projektom „Jela naših baka“ (My granny's dishes). Odmjerit ćemo snage u pripremi najbolje turopoljske kotlovine, a i ove godine naši će vrsni kulinarski majstori odabrati onu najbolju. Tu vas čeka i 1.Gospodarski sajam, koji prati Gastro Turopolja bogatom ponudom proizvoda i tradicijskih suvenira naših izlagača i obrtnika, zatim neizostavni Velikogorički Dani meda koji nude pčelinje proizvode, za šlag na kraju brinu naši slastičari, vinari su tu da ne zafali vina, a TS Harmonija da nakupljene kalorije potrošite jednom dobrom čagom. Dođite praznog želuca i puni dobre volje i veselog raspoloženja.

Čekamo vas!

Close