down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

FAŠNIČKA TRKA! Tko prvi, šećer mrvi

show
FAŠNIČKA TRKA! Tko prvi, šećer mrvi

"Ne trči zabadava, trči za krafne" ovogodišnji je slogan Fašničke trke, kojom će i službeno započeti fašničko vrijeme u našem gradu, u petak, 7.veljače. Lokacija je dobropoznata - ispred i oko Muzeja Turopolja, a osim trkačkih sposobnosti i vještina natjecatelji će imati prilike pokazati i one “detektivske”.

Glavni cilj trke bit će pronaći tri fašničke krafne koje će biti sakrivene po cijelom parku, a koje natjecatelji moraju pronaći i s njima utrčati u cilj.

Ovisno o vremenu ulaska u cilj određuju se prva tri mjesta za koja natjecatelji dobivaju simbolične nagrade. Organizator je, uz Turističku zajednicu i Grad, i Maraton klub Velika Gorica, a trka i ovoga puta ima humanitarni karakter, te će i ove godine donirati sportsku opremu Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji. Osim toga, službeni početak karnevala označit će i primopredaja ključeva Grada, a gradonačelničku fotelju zauzima Princ Fašnik. 

Detalje o trci potražite OVDJE, a prijaviti se možete na samom startu već od 10 sati. U utrci mogu sudjelovati svi željni dobre zabave, neovisno o godinama i starosti, a jedini uvjet za sudjelovanje u utrci je da natjecatelji na sebi moraju imati neki fašnički rekvizit (periku, šminku…).

Trka je u petak, 7.veljače u 11 sati i potpuno je besplatna.

Close