down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Dječjoj sreći nema kraja - počeo je Prosinac u Gorici!

show
Dječjoj sreći nema kraja - počeo je Prosinac u Gorici!

Najveseliji dani u godini i službeno su započeli u Velikoj Gorici. U gradskom parku oko Muzeja Turopolja uz bogat program 6.12. otvoreni su Božićno selo, klizalište, adventski sajam te je službeno započeo program “Prosinca u Gorici”. A da su se Velikogoričani zaželjeli druženja, pokazali su brojni mališani koji su sa svojim su roditeljima ispunili prostor oko Muzeja Turopolja gdje će se u narednih nekoliko tjedana moći uživati u programu koji su pripremili organizatori.

Program je službeno započeo nastupom Velikogoričkih mažoretkinja  (juniori, seniori, kadeti), a zatim su na pozornicu došli Djed Božićnjak i njegova pomoćnica s predstavom "Bjelobradi nosi darove". Stigao je i sv. Nikola s Krampusom koji su prisutnim mališanima podijelili pune vreće poklona koje im je pomogao složiti i naš sponzor LIDL.

Atmosferu su zatim zagrijali najveseliji i najglasniji VG bubnjari i svojim nastupom oduševili sve prisutne. Božićno selo bilo je puno smijeha, veselja i dobre energije a naši vilenjaci i vilenjakinje čekaju vas svakog dana na istom mjestu s puno zanimljivog programa.

Točkom na ledu koju nam je pripremio Traumatic Arts i službeno je otvoreno naše prekrasno klizalište pod tisućama lampica u prekrasnom okruženju gradskog parka. I adventske kućice naših obrtnika i ugostitelja pokazale su svu raskoš boja, mirisa i okusa u koje ćete se sami uvjeriti ako nam se pridružite radnim danom (od 17 do 20 sati) i vikendima (od 10 do 21 sat). Djelić predivne atmosfere jučerašnje večeri možete pogledati u našoj fotogaleriji (foto: Josip Škof)

Close