down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Bartolovo 2022 - putujući pivski festival, bogata gastro ponuda, turnir, blagoslov konjskih zaprega, koncerti...

show
Bartolovo 2022 - putujući pivski festival, bogata gastro ponuda, turnir, blagoslov konjskih zaprega, koncerti...

Bogat program tijekom cijelog ovog vikenda pripremila je Općina Orle povodom svoga Dana. Proslava Bartolova 2022 započet će u petak, 19. kolovoza, u 17:30 sati Putujućim pivskim festivalom Beer Đir koji donosi raznoliku gastronomsku ponudu, a nastavlja se u 19:00 sati pub kvizom te večernjim koncertom glazbenog sastava Casino Royal benda.

Već idućeg dana, u subotu 20. kolovoza, u 16:30 sati održat će se STORYTELLING- interaktivno pričanje priče za djecu uz besplatan ulaz, a moći ćete se zabaviti i uz Avanturopolje i njihovu Eco Go-kart utrku i Cornhole.

S početkom u 18:00 sati održat će se pokazna vatrogasna vježba u organizaciji DVD-a Vrbovo, a od 19:00 sati slijedi zabavni program uz tamburaše, bogatu gastronomsku ponudu te dječje igre i napuhanac.

Proslava se nastavlja u nedjelju, 21. kolovoza, malonogometnim turnirom koji će startati u 10:00 sati te svečanim blagoslovom konjskih zaprega i jahača u kapeli Sveta tri kralja u Orlima koji je zakazan u 11:00 sati.

U 11:30 na rasporedu je sveta misa u spomenutoj kapeli, a od 13:00 sati kreće zabavni program uz glazbeni sastav Sjaj dok će u 14:00 sati započeti nastupi KUD-ova. Organizatori za sve mještane pripremaju besplatan gulaš te zabavni program za djecu, a još zabave slijedi od 20:00 sati uz Pirate!

Foto i tekst: Vgdanas.hr

Close