down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

AKTIVNI U SVIBNJU Turopoljske znamenitosti i aktivan odmor na dohvat ruke

show
AKTIVNI U SVIBNJU Turopoljske znamenitosti i aktivan odmor na dohvat ruke

Sunčani proljetni dani kao stvoreni su za rekreaciju na otvorenom. Ne samo da ćemo uživati u svježem zraku već je svako kretanje odlično za naše zdravlje, podiže serotonin, doprinosi očuvanju i podizanju imuniteta, štiti nas od bolesti i jača nam mišiće. Za vas smo pripremili top ponudu što odabrati u Turopolju, u društvu prijatelja i obitelji, uz poštivanje distance i epidemioloških mjera, rekreacija i zabava mogu početi

1. Bicikliranje

Dva kotača najbolji su prijatelji kad je u pitanju izlet na svježem zraku, a pedaliranje u bilo koje doba dana i u bilo kojem smjeru uvijek je dobrodošlo. Možete istražiti biciklističke rute Zagrebačke županije koje ćete pronaćiDva kotača najbolji su prijatelji kad je u pitanju izlet na svježem zraku, a pedaliranje u bilo koje doba dana i u bilo kojem smjeru uvijek je dobrodošlo. Možete istražiti biciklističke rute Zagrebačke županije koje ćete pronaći OVDJE, upustiti se u istraživanje naših šuma, Vukomeričkih Gorica ili pak pedalirati gradskim ulicama.

Što god odabrali, nećete požaliti jer ovaj je vid sporta i rekreacije odličan za naš duh i tijelo. Kad vas umori vožnja, svratite na ručak ili užinu u jedan od naših ugostiteljskih objekata, u naša IZLETIŠTA koji nude odličnu ponudu domaćih jela, sjajan izbor pića, finih kolača i drugih domaćih slastica i deserata. Taman kalorija za potrošiti dok dopedalirate natrag do kuće!

2. Jahanje

Još jedna sjajna opcija za obiteljski izlet! Ako razmišljate kako i gdje provesti vrijeme, s djecom, u prirodi te doživjeti sinergiju s prirodom- ne razmišljajte više! Mi nudimo nekoliko lokacija na kojima možete, uz boravak u prirodi, isprobati i jahanje, doživjeti eleganciju konja i to na četiri adrese u okolici Velike Gorice; Ranch Kurilovec, KK Agramer, Western Ranch Kauboj, kod obitelji Dianežević koja uzgaja konje Hrvatske Posavce ili pak kod obitelji Miklin u Bukevju. Ponudu potražite OVDJE.

 

3. Adrenalinski sportovi (quad, kanu, streličarstvo, go-cart...)

Ako ste za malo uzbuđenja i adrenalina onda vam preporučujemo OPG Grgar i njihov AvanTuropolje koji u svojoj ponudi ima svašta- od paintballa i raznih društvenih adrenalinskih sportova, do bicikliranja, do airsofta ili pak možete poći u obilazak quadom na panoramsku vožnju pojedinim ekstremnim dionicama uz pratnju vodiča. Iako su zbog epidemiološke situacije neki sadržaji trenutno na čekanju, vjerujemo kako ćete naći one koje možete koristiti i koji će vas sigurno razveseliti i podići vam razinu adrenalina. Javite im se i pogledajte OVDJE što nude 

4. Tenis

Ako ste od zelenih travnjaka reketa i loptica u Velikoj Gorici nekoliko je i tenskih terena na kojima ćete zadovoljiti svoju želju za sportom i rekreacijom. Ako želite provesti ugodne trenutke s prijateljima, na distanci, prepustite se  nadmetanju i druženju na teniskim terenima, a OVDJE ćete ih pronaći.

Što god odabrali vjerujemo da nećete pogriješiti, no nemojte zaboraviti pogledati i neke od naših najvažnijih znamenitosti: Arheloški park Andautonija, kuriju Modić-Bedeković, Muzej Turopolja, Vrata od krča ili neku od prekrasnih drvenih kapelica, kurija i čardaka.

 

Close