down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus down angle-up star poligone info tree building-o heart-o diamond address angle-down menu search times list-ul play picture-o book-open rating fax door plane-o phone clock-o wallet link envelope-o users music star-o info-circle plus angle-right angle-left map-marker print share-alt facebook twitter google-plus

Advent u Gorici - uživajte u klizanju pod lampicama, bogatoj ugostiteljskoj ponudi i veselom Božićnom selu

show
Advent u Gorici - uživajte u klizanju pod lampicama, bogatoj ugostiteljskoj ponudi i veselom Božićnom selu

Spektakularnim koncertom Sanje, Marinka i Zeca, odnosno Ex Novih fosila otvoren je Advent u Velikoj Gorici i prekrasno klizalište u parku kod Muzeja Turopolja. Nakon otvorenje klizališta uz prigodan program na ledu, u subotu 3.12. u 18 sati zapaljena je druga adventska svijeća na Trgu Stjepana Radića uz nastup zbora župe Blaženog Alojzija Stepinca i učenike OŠ Nikole Hribara. Nezaboravni nastup bivših Novih fosila na kojem su uživale sve generacije Velikogoričana adventski je poklon Međunarodne Zračne luke Zagreb. 



Jedinstveno Božićno selo u kojem vrijedni vilenjaci čekaju svu djecu željnu zimskih radosti na otvorenom, adventski sajam s lokalnim suvenirima, kulturni program i koncerti, nastupi dječjih zborova i kulturno-umjetničkih društava, nikad bogatija ugostiteljska ponuda i spektakularni winter pub samo su dio ovogodišnjeg programa Advent u Gorici.

U središnjem gradskom parku možete uživati u klizanju pod lampicama i nikad bogatijoj gastronomskoj ponudi (domaći turopoljski štrukli s makom kao turopoljska verzija poznatih germknedli, specijaliteti s raclette sirom, bavarske kobasice, peciva sa zeljem i buncekom, fritule, kuhano vino i gin, tople rakije te još mnogo toga). Na bogatom adventskom sajmu moći ćete pronaći svakakve sitnice za sebe i svoje najmilije, a najveselije će zasigurno biti u Božićnom selu gdje će i ove godine svakog dana do 31. prosinca mališani moći sudjelovati u raznim igraonicama, radionicama, pogledati raznolike lutkarske i mađioničarske predstave. 

U utorak 6.12. od 18 sati, uz prigodan program čekamo Svetog Nikolu i Krampusa koji će svoj djeci podijeliti poklon pakete. Od ponedjeljka 5.12 pa do petka 9.12. bit će otvoren i Ured Bake Božićnjak tik do Centra za posjetitelje. Velikogorička Udruga za razvoj kreativnog stvaralaštva DIVA priprema prodajnu izložbu rukotvorina i ukrasa, kako ne biste lutali u potrazi za darovima za pod bor. A u petak 9.12. u 18 sati ne propustite radionicu izrade božićnih kuglica u decoupage tehnici. prijave su na e-mail udrugadiva@gmail.com.

Radni tjedan završit ćemo na najbolji mogući način: koncertom NELE - Antonele Đinđić u petak 9.12. od 19.30h na pozornici u Parku Plemenite općine turopoljske.

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka… Dovoljno je samo da se prepustite uživanju i božićnoj čaroliji Adventa u Gorici.

Close